Skyddsnät som håller

Skyddsnät från Sportmaterial: Expertlösningar för Säkerhet inom Sport, Bygg och Industri

Sportmaterial specialiserar sig på att leverera, installera och erbjuda kostnadsfri rådgivning för skyddsnät anpassade för sportanläggningar, byggprojekt, industriella tillämpningar och mer. Vårt mål är att alltid tillhandahålla den optimala lösningen för ditt specifika projektbehov, vare sig det handlar om nät bakom fotbollsmål eller fallskydd för industriella arbetsplatser. Vi vänder oss primärt till privatpersoner och föreningar medan vår division Industrinät fokuserar på företagskunder inom olika sektorer.

Du kan läsa mer om skyddsnät på vår sida Industrinät som hittar här

Skyddsnät – Din Första Linje för Arbetsplatssäkerhet

Skyddsnät är avgörande för att öka säkerheten på arbetsplatser inom bygg och industri. Dessa nät är designade för att effektivt förebygga olyckor genom att fånga upp personer och föremål som faller, vilket gör dem till en vital del av säkerhetsstrategin för varje riskfyllt projekt.

Varför Skyddsnät är En Nödvändighet

Att implementera skyddsnät är inte bara en metod för att skydda anställda och minimera risken för allvarliga skador vid fall; det är också ett sätt att uppfylla kraven i arbetsmiljölagen och förhindra kostsamma projektstörningar orsakade av arbetsplatsolyckor.

Skräddarsydda Skyddsnätslösningar för Varje Behov

Med ett brett urval av material, storlekar och monteringssystem, säkerställer vi att ditt skyddsnät är perfekt anpassat för projektets specifika krav. Vårt utbud garanterar maximalt skydd oavsett projektets omfattning.

Installation och Support

Korrekt installation är kritisk för skyddsnätets effektivitet. Vårt team av experter erbjuder allt från rådgivning vid val av nät till dess installation och efterföljande underhåll, för att säkerställa att ditt skyddsnät upprätthåller de högsta säkerhetsstandarderna.

Kontakta Oss för Ditt Skyddsnätsbehov

Investera i högkvalitativa skyddsnät är essentiellt för säkerheten i ditt bygg- eller industriprojekt. Kontakta Sportmaterial för en diskussion om dina säkerhetsbehov. Vårt omfattande utbud av skyddsnät säkerställer att ditt projekt inte bara möter, utan också överträffar, de striktaste säkerhetskraven.

Testa vår pris och plankalkylator precis här nedan.

Kalkylator 1. Fallande föremål.

 

 

För personlig rådgivning, kontakta mig direkt:

Daniel Olsson
Telefon: 076-0001382
E-post: [email protected]

Du når mig Daniel på direktnummer  

076-0001382

eller maila till [email protected]

 

Användning av Skyddsnät är mer och mer populärt sätt att skydda avgränsa och säkra upp för fallande föremål, raskydd och som fallskydd.  

Våra tillverkare testar samtliga nät med unika testnummer enligt ett specifikt protokoll. Dessutom kan vi erbjuda oss att efter tex 1 års användning sända tillbaka prover för återtestning av nätet enligt samma mätmetod. Exempel på hållfasthetstest finner du i videon nendan. Nät måste testas årsvis för att försäkra att de lever upp till den europeiska standarden EN-1263-1.  

Se även vår sida industrinat.se klicka här 

 

 

 

 

 

 

Information