Sportmaterial Sverige AB och Industrinät Nordiska nätlösningar

Sportmaterial drivs som ett familjeföretag och vi finns söder om Göteborg. Vill ni läsa om våra utsikter och satsningar för 2018 så kan ni klicka här.

Sportmaterial vill erbjuda bästa tänkbara service och lyhördhet för våra kunders önskemål. Som kund kan du dessutom påverka sortimentet.  Vi samarbetar med en mängd tillverkare och grossiter från bla Tyskland, England, Danmark och Sverige så det är stor chans att vi kan hitta det som du söker. Vi har dock valt att lite extra fokusera på mål och nät.  I takt med att vårt utbud av sportnät som tex fotbollnsät och bollstoppnät har ökat de senaste åren har vi också på grund av eftefrågan utökat med nät för en mängd andra ändamål utanför sportsektorn. Därav har vi lanserat division Industrinat.se  som skall supportera våra industrikunder med marknadens mest prisvärda nät riktat mot bygg, industri, transport och jordbruk. Det kan vara skyddsnät, fallskyddsnät, byggnät, nät för att säkra transporter eller byggnader. Är du intresserad av detta så titta in på vår flik Industrinät här på Sportmaterial.se eller surfa in på www.industrinat.se

I vårt sortiment på Sportmaterial finns annars över 10 000 idrottsrelaterade produkter från ett 20 tal leverantörer och tillverkare som samtliga återfinns inom EU. En del saker har vi på eget lager men mycket beställs vid förfrågan. Vi anpassar också en mängd lösningar och kan skräddarsy mycket direkt i samråd med fabrik. Lanseringen av vårt eget märke inom Fotbollsmål SM Goal är ett exempel på detta som har blivit en succé vilket är jättekul. SM Goal serien produceras i Holland och Polen med unik design och med svenska manualer. 

Helt nöjda blir vi dock aldrig. Dina åsikter är värdefulla för oss. Får vi reda på att någon produkt inte håller måttet, så försöker vi lösa detta med leverantören eller så tar bort artikeln helt ur sortimentet. Vi är mycket glada att ha ca 3000 nöjda kunder hittils. Sportmaterial är certifierad inom kraven för certificerad ehandel och samtliga av våra varor är självklart godkända inom EU med CE märkning på importvaror.

Sportmaterial är politiskt och religöst obundet men vi är tydliga med vår syn på att vi alla lever i en gemensam väld där inte minst idrotten tillför stora värden varje dag i att föra människor närmare varandra.

Jag som ansvarig för butiken har själv varit fotbollstränare i många år och sedan följt en av min grabbar upp på elitnivå upp till U17 nivå. Jag vet hur mycket tex fotbollen betyder för barn och ungdom där de frivilliga instatserna är helt avgörande och vilken positiv kraft inte minst lagidrotten har.  

Kontakta oss gärna för förbättringsförslag synpunkter eller idéer.  Välkommen till Sportmaterial. Vänliga Hälsningar 

Daniel Olsson, VD/Ägare. Ni kan även nå mig direkt på [email protected]  

Vill du komma till vår sida "Hur handlar jag på Sportmaterial"  klicka här.

 

 

 

Information