Sportmaterial en del av Industrinät Nordiska Nätlösningar AB 

Om du ännu inte är medlem och har hittat oss via PriceRunner, kan du enkelt registrera dig inom 60 minuter efter köpet för att aktivera ditt skydd. Medlemskapet är kostnadsfritt och säkrar dig mot eventuella skador på varan vid leverans, saknad vara, eller om varan inte levereras som förväntat. Observera att ersättningen täcker direkt ekonomisk skada inklusive inköps- och fraktkostnader, men inte indirekta kostnader eller uteblivna intäkter. För fullständiga villkor, besök PriceRunner.

Vårt sortiment inkluderar över 10 000 idrottsrelaterade produkter från mer än 20 EU-baserade leverantörer och tillverkare. Vår unika SM Goal-serie, som produceras i Holland och Polen, är ett exempel på vårt engagemang för kvalitet och innovation. Trots vårt breda utbud, strävar vi ständigt efter förbättring och uppskattar dina åsikter och feedback. Vi är stolta över att ha över 3000 nöjda kunder och är certifierade inom e-handel, med CE-märkning på alla importvaror.

För förbättringsförslag, feedback eller nya idéer, tveka inte att kontakta oss. Välkommen till Sportmaterial, där vi ser fram emot att stödja dina sportbehov.

Daniel Olsson VD/Ägare [email protected]

Information