Fotbollsmål

Skall du köpa fotbollsmål till en förening, skola eller annan verksamhet? Se våra Aluminiummål SM Goal med svenska manualer och 3 års garanti. Kontakta oss för rådgivning.

Vi har stort utbud av 7 manna 5 manna, 9 manna och 11 manna och träningsmål.

Nyhet är att vi kan leverera samtliga fotbollsmålversioner som rekommenderas framgent av svenska fotbollsförbundet inklusive 9 mannamål. Största förändringen är 5 manna målstorleken som framgent kommer att ha den rekommenderade storleken 3 X 1,5 m istället för tidigare 3 X 2 m.  Vi på Sportmaterial levererar båda alternativen gällande 5 manna. 

Tänk på vilket underlag som du har, hur du vill förankra målen och om de skall vara flyttbara eller stå på samma plats hela tiden? Skall målen stå ute året om eller vill du ha ihopfällbara, transportabla mål? Mycket frågor men som tur finns vi på Sportmaterial på plats varje vardag för att besvara dina frågor på mail, tel, chatt eller fråga oss på plats hos oss i Mölndal utanför Göteborg. Vi bokar också gärna ett tele/web möte eller ett personligt möte när det går.

Aluminium är ett smart materialval för de flesta syften. Det är ett material som är starkt, tåligt och som inte rostar. I tillägg så är aluminiummål lätta. Aluminium är dessutom ett material som är enkelt att återvinna. Aluminiumprofilen på själva ramen varierar i diameter från 80 till 118 mm. En krafitgare profil ger ett stabilare mål. 

 

Vill du komma till våra fotbollsnät så klickar du här eller på bilden nedan.

Söker du efter fotbollsmaterial eller träningsutrustning? Klicka här eller på bilden nedan. 

 

 

 

Sportmaterial erbjuder fotbollsmål och andra mål främst avsedda för publika miljöer. Våra kunder är företag, skolor och föreningar men privatpersoner är också välkomna att handla via webshopen. Vi är glada att kunna presentera ett nytt märke av specialdesignade aluminiumfotbollsmål med namnet SM-Goal. Alla mål märkta med SM-Goal logon är noggrant utvalda och tillverkade i europa. SM Goal serien är certifierad enligt europeisk standard i absolut topklass enligt Fifas standard. Vi lämnar 3 års gararanti på alla SM-Goal (2 år på nät)

Målen är mycket enkla att montera och vi kommer att ha monteringsbeskrivning på svenska på hemsidan samt på engelska som medföljer i paketen. 

Oavsett om du söker ett fotbollsmål till skola, förening eller för hemmabruk så är fotbollsmål från Sportmaterial ett bra val. Vi erbjuder främst fotbollsmål i aluminium men vi har också några versioner i galvaniserat stål. Enbart premiumnät på våra fotbollsmål.

Medföljande fotbollsnät moteras medföljande plastkrokar. Näten kan vara tillverkade av olika kvaliteter och tjocklekar. I de flesta fall levererar vi färdiga paket med mål inkusive nät och monteringssats och beskrivningar.  En hel del versioner har vi manualer på Svenska. Se mer under respektive artikel. Vi levererar enbart premiumnät 3-4 mm Polyropen eller polyethylene som normalt håller i många år.  Genom egenutvecklad tillverkning av mål och nät kan vi även göra anpassningar och justeringar enligt våra kunders önskemål.

För mer info om våra fotbollsnät klicka här eller på bilden nedan.


Vi hopppas att du hittar ett fotbollsmål hos Sportmaterial som håller länge. 

Fråga oss gärna om skillnaderna på olika fotbollsmål. Har vi inte just det som du söker på sidan så kanske vi kan ordna det ändå. 

Information