Klätternät och rep

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vi har en ny tillverkare av klätternät i 16 och 18 mm Polypropen. Standardstorlekar är ungefär 2X2, 2X3 och 4X4 meter.  Tillverkningsland Spanien. 

Väldigt bra pris för att vara handbyggda klätternät tillverkade inom EU.

Även våra nya rep i Polypropenmaterial är väldigt poluplära där vi måttanpassar rep med valfri avslutning som tex soft ögla, stålförstärkt repögla eller på-smält plasthätta som på bilden nedan. Dessa klätterrep förädlas och klipps i England och går att få i en mängd olika dimensioner samt valfri längd !  Dimensionen vi säljer mest av är 36 mm i hampaimitation. Det finns även andra material och naturmaterial för inomhusbruk. 

Anpassade rep, nu även i naturmaterial!

Längder och diamters som finns spänner från tunnare rep från 4 mm till det krafigaste balans och klätterrepen upp till hela 65 mm i diameter.  Vi kan dessutom erbjuda olika avlutningar på repen som soft eye, end cap eller hard eye stålförstärkt. 

Ingen begränsning på längd.  Bara total måttanpassning som vanligt.   Vi kan dessutom måttanpassa rep i Lin och Jute material som är fullt biologist nedbrytbara.

Alla våra certifierade klätternät är tillverkade inom EU med europeiska standarder och anpassade för tex lekplatsanvändning, fitness centers, hinderbanor eller liknande. 

Vi specialanpassar också klätternät med stålförstäkning för publikt bruk och vid krav på att kunna tåla tung belastning. 

 

För mer måttanapassade klätternät och rep kontakta oss. 

Exempel på kunder till oss är OCR banor, Miltary Fitnes, Räddningstjänst, Skolor, komuner, förneningar och privatpersoner. 

 

Information