Sportmaterial blir distributör av smarta trappstegar

Sportmaterial & Industrinät blir nordisk distributör av Esla European Special Ladders

Specialanpassade stegar med arbetsplattform kan användas både på företag inom lager eller service av fordon och maskiner men även för privatpersoner vid tex altanbygge eller vid behov av kunna arbeta säkert på höjd med bibehållen säkerhet 

Som den officiella nordiska distributören för Eslas innovativa sortiment, fokuserar vi på att leverera högkvalitativa lösningar till Sverige, Norge och Finland. Denna allians är ett perfekt komplement till vårt engagemang för säkerhet och kvalitet, där Eslas EU-tillverkade premiumprodukter med certifiering stärker vår portfölj.

Eslas spanska ursprung erbjuder unika fördelar, särskilt med tanke på vår befintliga verksamhet i Spanien, vilket underlättar logistik och stärker våra långvariga band till regionens tillverkningskapaciteter. Eslas beslut att använda aluminium över hela linjen är ett genidrag, vilket speglar vår förkärlek för lätta, hållbara lösningar som tål elementen – en egenskap som är särskilt eftertraktad inom sport- och friluftssektorn.

Spanien är känd för sin produktkvalitet och tillgänglighet samt ett djupt engagemang för miljö och certifieringsstandarder, något som resoneras väl med våra egna värderingar. Eslas kostnadseffektiva lösningar står sig starka mot konkurrenterna, och erbjuder en utmärkt balans mellan pris och prestanda.

Vårt utbud från Esla omfattar ett brett spektrum av stegar och plattformar, designade för att möta de skiftande behoven inom sport- och friluftslivet. Från portabla stegar för snabb åtkomst och fasta lösningar för mer permanenta installationer, till innovativa, transformabla modeller och specialanpassade fiberglasalternativ för ytterligare säkerhet.

Esla särskiljer sig med:

kontakta oss kring stegar och mobila platformar. 

  • Anpassningsbarhet och innovation: Utbudet inkluderar allt från teleskop- och transformabla stegar till skyddade vertikala alternativ. Deras flexibla design och mångsidiga tillbehör garanterar lösningar som passar varje unikt behov.

  • Stränga säkerhetsnormer och EN standarder. 

 

0 kommentarer

Ingen har kommenterat detta inlägg ännu. Bli den första att kommentera!

Information