Studsmattor

Sportmaterial har valt ut ett utbud av trampoliner som är anpassade för vuxna och ungdomar i träningssyfte.

Vårt utbud av högkvalitativa trampoliner kommer från Avynas PRO-LINE kollektion. Vi för även tyska EuroTramp Pro trampoliner.  Studsmattor har många användningsområden.  Vi vill erbjuda trampoliner och studsmattor som träningsredskap.  Det finns många sporter där kombination av balans, spänst och kondition är viktigt. Ett exempel är en fotbollspelare som övar bollkontroll på studsmattan.  Gymnastiska övningar, fitnessträning, Yoga mm. Det finns till och med studsmattor som är anpassade för att vara under vattenytan för vattengymnastik.

De trampoliner som vi säljer från Avyna har alla 10 års garanti på ram och fjädrar och 3 år på mattorna.

Ingound versionerna där man gräver ut under studsmattan och har mattan i markhöjd ökar i popularitet. Ett stilrent sätt att sätta upp studsmattan så att den smälter in som ett naturligt inslag i miljön. Till Inground versionerna finns inga krav på skyddsnät. Till barn bör man dock alltid ha skyddsnät och dessutom hålla barnen under uppsikt. 

Det finns ett antal olika storlekar. Kontakta oss för rådgivning på tel 031-7884512 

 

Alla trampoliner från Avyna är certifierade enligt NEN EN 1176-1 / NEN EN 1177 /NEN EN 13219 och möter standarder enligt MEN EN 71-14 och A.S.T.M standarder. Avyna står för kvalitet och service. 

För proversioner av trampoliner och gymnastikverksamhet klicka här. 

Kontakta oss för konsultation och priser på 031-7884512

Information