Basketställning_basketkorg Basketställning_basketkorg Basketställning_basketkorg Basketställning_basketkorg Basketställning_basketkorg Basketställning_basketkorg Basketställning_basketkorg Basketställning_basketkorg Basketställning_basketkorg Basketställning_basketkorg Basketställning_basketkorg Basketställning_basketkorg

Basketställning Ø133mm - OBS 2 ST INGÅR I PRISET

25 699 kr
Välj typ av basketring här --->
Välj storlek på bakplattan här --->
Finns ej i lagret
Produktbeskrivning:

 

OBS: Säljes i par, priset avser alltså två stycken.

Basketställningar för utomhusbruk. Armen är 1,65m och omkretsen på stolpen är 133mm. Materialet är gjort av en varmförzinkad rörformigt stål. Basketställningen fästes i marken med hjälp av en nedfästning i marken. Bakom bakplattan sitter en höj och sänkbar funktion, där du kan reglera höjden mellan 260-305cm. Den gröna skyddsmattan på bilden ingår ej.

Den funkar både med en liten eller större bakplatta, samt vilken ring man nu vill ha. Du får själv välja hur du vill sätta ihop detta paket. Du väljer önskade tillbehör ovan. 

En breakaway ring är en ring som går att hänga i. Den faller tillbaka på sin ursprungliga plats när man släpper taget. Kort och gott en böjbar ring. Till den röda ringen ingår det ett 5mm vitt nät. Till den silvriga ringen ingår det ett kedjenät.

Vid köp av en styck basketställning, kontakta oss för pris.

3-4 veckors leveranstid.


Artikelnummer:
B2021

Bookmark and Share

Information