Skyddsnät

Nordiska nätlösningar 

Vill du komma till vår pris och plankylator ? Klicka här 

Genom dirketavtal med nättillverkare i Spanien, England och Tyskland via dess agent kan vi erbjuda nät inom alla områden som byggnät, fallskydd, nät för att säkra gods, nät vid repration av byggnader, rep och tampar, övriga industrinät, nät till staket, skyddsnät och mycket mer. Nedan ser ni lite exempel. Kontakta oss för prisuppgifter och tillgång. Vi måttannpassar och tillverkar enligt era önskemål eller levererar per kvadratmeter.  Alla våra nät håller europeisk standard och certifiering vilket specificeras nedan. 

Vi erbjuder också installation.  Detta kan du läsa mer om om du klickar här.

Vi följer noga Arbetsmiljöverkets riktlinjer förordningar och lagar för att säkerställa att våra tillverkare lever upp till gällnde Normer. Vi är även själva diplomerade av Arbetsmiljöverket. Nytt är också att vi nu kan erbjuda flamsäkrade nät med certifikat enligt UNE 23727 standard med certifiering M1. Fallskyddstandarden som våra fallskyddsnät håller är EN1263-1 samt EN1263-2 gällande råd kring själva uppsättningen.

Normal leveranstid är 1-3 veckor  beroende på om varan skall måttillverkas eller om det är en standardvara. kontakta oss för mer exakt leveranstid. För övriga typer av Sportnät, fotbollsnät, mm, se se vår kategori nät A-ö där alla våra nättyper är samlade och söker du ett nät som inte finns på sidan så är det stor chans att vi kan leverera det ändå. 

Gällande priser.  Vid förfrågningar om över 100 kvm rekommenderar vi att ni begär in offert från oss. 

Boka ett kostnadsfritt möte med oss på Sportmaterial och Industrinat - Nordiska nätlösningar

Du når mig Daniel på direktnummer  

076-0001382

eller maila till [email protected]

 

Användning av Skyddsnät är mer och mer populärt sätt att skydda avgränsa och säkra upp för fallande föremål, djurskydd och personskydd.  

Våra tillverkare testar samtliga nät med unika testnummer enligt ett specifikt protokoll. Dessutom kan vi erbjuda oss att efter tex 1 års användning sända tillbaka prover för återtestning av nätet enligt samma mätmetod. Exempel på hållfasthetstest finner du i videon nendan. Nät måste testas årsvis för att försäkra att de lever upp till den europeiska standarden EN-1263-1.  

Se även vår sida industrinat.se klicka här 

 

 

 

 

 

Information