Möljligheter och utmaningar 2018 

Vi på industrinät Nordiska nätlösningar & Sportmaterial är glada att under 2017/18 fått initiera samarbete med kunder som Skanska, Ikea, Veidekke, Stockholms Stad, Eksjö Kommun, Peab och många fler.

I tillägg har i stort sett enbart positiva recensioner, där framförallt vår kundsupport har bedömts. 

Vi är jätteglada för detta men inte nöjda. Vi fortsätter att utveckla, vår support, sortiment, kundaktiviteter och prisstrategier för att ge Er maximalt värde på ert engagemang med oss.

Vi har from nu en kundsupport även via livechat som är öppen varje vardag 08-17 och är tillgänglig på www.industrinat.se 

På sportnät och sportmaterialsidan ser vi en efterfrågan främst under vår och sommar. Industrinätsidan ser vi en trend av kontinuerlig efterfrågan varför vi kommer satsa mer och mer på detta. Vi erbjuder dock alla typer av nät, rep och vävar för industri, bygg, transport, jordbruk, entreprenad och inom sportsektorn.

Som förstärkning till bolaget går nu Birk Zackrisson in i bolaget som projekt och säljansvarig med fokus på industrinät. Birk kommer senast från Hoist Group där han har sålt låslösningar till hotell. 

Vi vill hålla prisvärda produkter till Er kunder men vi kommer aldrig att tumma på kvaliteten. Därför har vi valt samarbeten med de bästa tillverkarna inom EU från Spanien och Tyskland som har certifieringar enligt EU standard, garantier och möjlighet till återtestning osv.

Väl mött 2018 och kontakta mig gärna om du har några förslag eller idéer.

Med Vänlig Hälsning

Daniel Olsson / Ägare och VD

E-mail:  [email protected]

Tel: +46 76 0001382 

 

 

 

Information